Sport

 • cikk kép
  Bajnok a Tapolca

  Megyei körkép - A tapolcaiak szerezték meg a bajnoki címet a megye I-es sakkcsapatbajnokságban.

 • cikk kép
  Élik a hagyományt – Kézműves kiállítás a könyvtárban

  Pápa - Textilművesek munkáit, kerámia tárgyakat, szalmafonó és gyöngyfűzők termékeit, bőrműves és papírfonással készült alkotásokat láthatunk a Szarvaskör Egyesület városi bibliotékában nyílt sokszínű tárlatán.

 • cikk kép
  Elkezdődött az utak javítása, kátyúzása

  Megyei körkép - A közútkezelő hivatalosan is lezárta a téli időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével így újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.

 • cikk kép
  A polgármester volt a vendég

  Pápa - Tavaly összesen 2,3 milliárd forint folyt be a helyi adókból a város kasszájába. Ezeket leginkábba helyi közszolgáltatásokra költi az önkormányzat - mutatott rá Áldozó Tamás polgármester a Pápai Polgári Kör márciusi összejövetelén.

 • cikk kép
  Idén is közösen ünnepelt több település népe

  Bakonyszentiván, Bakonyság - Szavalóversenyt, ünnepi megemlékezést, valamint baráti vendéglátással egybekötött összejövetelt tartottak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc zászlóbontásának 169. évfordulója alkalmából Bakonyszentivánon.

 • cikk kép
  A vérükkel segítenek

  Vinár - Évente kétszer, tavasszal és ősszel véradást tartanak Vináron a Magyar Vöröskereszt szervezésében, valamint a helyi önkormányzat támogatásával. A legutóbbi ilyen alkalmon is sokan átérezték a nemes cél fontosságát, ez pedig a véradók számában is megmutatkozott.

 • cikk kép
  Mindennapi, éltető vizünk

  Pápa - A víz világnapjához kötődően gazdag, többnapos programsorozattal készült a Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. Legutóbb a csókai óvoda kisgyermekei nyerhettek betekintését a szennyvíztisztítás folyamataiba.

 • cikk kép
  Hiába az edzés ha rosszul táplálkozunk - finom alternatívák is léteznek

  Pápa – Korábban a rendszeres testmozgás fontosságáról nyilatkozott lapunknak Farkas Tamás edzőtermi tréner, akit most a helyes táplálkozásról kérdeztünk.

 • cikk kép
  Mondókás móka, bábos torna babáknak, mamáknak

  Pápa - Bővült a Kerekítő pápai programja, a mondókákon alapuló foglalkozás, a mondókás móka mellett most már a bábos tornát is választhatják a kisgyerekes szülők.

 • cikk kép
  Nagy küzdelemben maradt alul a Kristály

  Megyei körkép - Kaposváron szakadt meg az Ajka Kristály három forduló óta tartó veretlenségi sorozata a teke Szuperliga 18. játéknapján.

 • cikk kép
  60 millió forintot tisztán a pápai adófizetők pénzéből kell megfizetni

  Rendkívüli önkormányzati támogatás igénybevételéért pályázatot nyújt be a város a Belügyminisztérium egyik kiírására annak reményében, hogy a helyi önkormányzat ezáltal visszanyeri a Pápai Hús-cégcsoport üzletrészvásárlásával kapcsolatos vételárhátralék összegét.

 • cikk kép
  A bor mindig közelebb hozza az embereket

  Pápa – A hagyományteremtő céllal létrejött első evangélikus borversenyre tizenöt bort neveztek, melyből a két tagú szakértő zsűri nyolcat arany, hetet pedig ezüst minősítéssel díjazott.

 • cikk kép
  Toborzási időpontok a megyében

  A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai személyesen adnak tájékoztatást a határvadász hivatással kapcsolatos feladatokról március 21-én kedden 14 órától 15 óráig Ajkán a vasútállomáson, 9 órától 10 óráig Pápán a Városi Könyvtárban.

 • cikk kép
  Sikeresen szerepeltek - Jeleskedett a Türr iskola csapata a fővárosi versenyen

  Pápa - Országos harmadik helyezést ért el a pápai Türr István Gimnázium csapata a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) energetikai versenyének döntőjén.

 • cikk kép
  Várják a szavazatokat - Az ország kedvence lehet az erkeles 3. z osztály

  Pápa - Több pályázaton is indult már a pápai Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola az elmúlt években. A sikeres szerepléseknek köszönhetően a tavalyi évben elnyerte az intézmény a Boldog iskola, valamint a Mosolygós iskola címet.

 • cikk kép
  Ovisok a rendőrségen - A kisgyermekek megtekintették az előállító helyiséget

  Pápa - Helyi óvodások népesítették be a Pápai Rendőrkapitányság épületét a minap.

 • Segítséget nyújtanak

  Pápa - A hagyományos adománygyűjtő és adományátadó tevékenység mellett rendkívül szerteágazó tevékenységet végzett az elmúlt évben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja - hangzott el a karitatív szervezet éves közgyűlésén.

 • cikk kép
  A Perutz FC és a Füred kiütéses sikert aratott

  Megyei körkép - A Fűzfői AK taktikus játékkal verte szomszédvári riválisát, a Perutz FC idegenben aratott kiütéses sikert, nem hibázott az éllovas Füred sem a labdarúgó MTD Hungária megyei első osztályban hétvégén.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra hétfőn Veszprém megyében

  Hétfőn is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Kilenc gól Tihanyban és Devecserben

  Megyei körkép – Potyogtak a gólok a labdarúgó megye I szombati játéknapján Tihanyban és Devecserben. Utóbbi helyen nem a hazaiaknak köszönhetően. A FAK nyerte a balatoni derbit.

Részletes műsor



Műsorok betöltése...