Hírek

 • cikk kép
  Másokon segít az Év Pápai Tűzoltója

  Az Év Pápai Tűzoltója címet május elején, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ünnepélyes állománygyűlésén Nagy László tűzoltó törzsőrmester vehette át, akivel többek között arról beszélgettünk, miért választotta ezt a hivatást.

 • cikk kép
  Védett madarat mentettek a pápai katonák

  A mindennapi feladataik ellátása mellett a környezetük, az élővilág védelméről sem feledkeznek meg az MH Pápa Bázisrepülőtér katonái, akik a napokban megmentettek egy sérült védett madarat, egy egerészölyvöt.

 • cikk kép

  folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Veszprém megyében

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép
  Elsőáldozás a Szent Benedek-plébánián

  Harminckilenc gyermek, többségében a Munkácsy Mihály Általános Iskola diákjai áldoztak először május 14-én, vasárnap a Szent Benedek-templomban.

 • cikk kép
  Segítséget nyújt a településeknek - Fenyvesi Zoltán a sikeres TOP-pályázatokról

  Nagyon jelentősek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatai. Az elnyert összegek sokszor a települések éves költségvetését is meghaladták, mondta Fenyvesi Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke.

 • cikk kép
  Veszprém megyei falugondnokok Gicen

  Gic - A Veszprém Megyei Falugondnokok Egyesülete a gici faluházban rendezte meg május 17-én, szerdán közgyűlését és szakmai napját, melyen mintegy negyven fő vett részt körülbelül harminc faluból.

 • cikk kép
  Hauber Henrik tudásbajnok történelemből

  Pápa - Az első helyezett lett történelemből a Tudásbajnokság május 20-i szegedi országos döntőjén Hauber Henrik, a pápai Szent István Római Katolikus Általános Iskola hatodik osztályos tanulója, aki a megyei döntő nyerteseként az egyik legmagasabb pontszámmal került be, s okos versenyzéssel sikerült diadalmaskodnia.

 • cikk kép
  Pápán gyülekeztek a legszebb kutyák

  Több mint 800 eb és közel 160 fajta részvételével nemzeti kutyakiállítást tartottak a várkerti Vasas-sporttelepen. A rendezvény hatalmas sikert aratott, a szervező Ebtenyésztők Pápai Egyesülete pedig a továbbiakban ennél alább már nem szeretné adni.

 • cikk kép
  A víz áramlása diktálta az élet iramát - Malmokról a civil kaszinóban

  Malom témában, három előadóval tartotta legutóbbi civil kaszinóját a Pápai Művelődéstörténeti Társaság május 18-án, csütörtökön a Pedagógus Művelődési Házban.

 • cikk kép
  Hivatás, szolgálat, karrier - Várják a leendő határvadászokat

  Megyei körkép – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjai személyesen adnak tájékoztatást a határvadászattal kapcsolatos feladatokról.

 • cikk kép
  Elmaradt a pápai bravúr a férfi kosárlabdázóknál

  Békés, Pápa Hiába vezetett két negyeden át a Motax KC Pápa a Békés otthonában, végül három ponttal kikapott, és a 15-16. helyért játszhat a folytatásban a férfi kosárlabda NB I/B-ben.

 • cikk kép
  Sokan választották hétvégi időtöltésnek a 21. Pápai Agrárexpót

  PÁPA Közel 140 kiállító összesen csaknem ötezer négyzetméteren várta az érdeklődőket a hétvégén a 21. Pápai Agrárexpón, mely számos kísérőprogramot is tartogatott a szakma és a családok számára egyaránt.

 • cikk kép
  Fontos ugodi siker, őrült meccs Devecserben

  Veszprém - Potyogtak a gólok az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság legutóbbi körében. A hajrában vagyunk, minden pontnak óriási a jelentősége. Íme, a forduló válogatottja!

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra hétfőn Veszprém megyében

  Hétfőn is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Mindig különleges a magasba emelkedni

  Nádasdladány-Pápa - Szabó Vivien Székesfehérváron született, Nádasdladányban nőtt fel, most pedig Pápán dolgozik. Körülbelül 13 éves lehetett, amikor eldöntötte, hogy a légiközlekedésben szeretne dolgozni - az elhatározás pedig mára valósággá vált.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra vasárnap Veszprém megyében

  Vasárnap is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Hoppá: botlott a Füred, ismét nyert a Pápa

  Megyei körkép – Most már tényleg egy hajszál választja el a pápaiakat az MTD Hungária labdarúgó megye I bajnoki címétől. A fő rivális nem tudott nyerni.

 • cikk kép
  Verhető ellenfelekkel játszanak az élcsapatok

  Három fordulóval az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság befejezése előtt az élcsapatok közül mindegyik verhető ellenfelek ellen lép pályára. Kíváncsian várjuk, hol borul majd a papírforma.

 • cikk kép
  Egy nap az esélyegyenlőség jegyében

  Pápa - Láss másképp! címmel érzékenyítő program várta a gyermekeket az Erzsébet ligetben a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, illetve a Kézenfogva Alapítvány jóvoltából.

 • cikk kép
  Távol-keleti utazások írói szemmel

  Pápa – Könnyed, laza stílusban mesélt kambodzsai és vietnami kalandjairól a pápai származású, sokat utazó író, Hámori András a városi könyvtárban.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...