Életmód

 • cikk kép
  Extrán veszélyes a napsütés ma! 10 tipp hogyan védekezzünk a Nap ellen!

  8,1-es, extrém erős UV-B sugárzás is lehet ma, így ha tehetik kerüljék a napozást a déli órákban egészen kora délutánig.

 • cikk kép
  Te is feltolod sűrű forgalomban a napszemüveged a fejedre, hogy jobban láss?

  Az elterjedt, hogy tilos kézben tartani a telefont vezetés közben, és akit tetten érnek, az ellen eljárás indítható. Arról kevesebbet hallani, hogy az milyen hatással van a sofőrre, ha szabályosan kommunikál a készüléken. Egy kutatásból kiderült, 25 százalékkal több hibát vét az, aki bármilyen módon beszélget útközben.

 • cikk kép
  Soká akarsz élni? Egyél sok-sok brokkolit és kurkumát!

  Nagykanizsa - Vajon hatásos-e a kurkuma az Alzheimer-kór ellen? És ha sok brokkolit eszünk, sikerrel vehetjük fel a harcot még a rákkal is?

 • cikk kép
  Rózsacsokor vs. Tinder - A társkeresés problémái

  Egy harminc év körüli, egyedülálló férfit kérdeztünk arról, hogyan megy a párkeresés 2017-ben, és mi kell a nőknek.

 • cikk kép
  Üvegbe álmodott művek - Varjas Judit ékszereket készít, lépcsőt és tojást is fest

  Tapolca - Az alpakka evőeszközöket, színes üvegeket készítő fiatal, helyi képzőművész, Varjas Judit több mint két héten át festette a lépcsőt, amelyet már a munka közben is gyönyörködők rögtön elneveztek Halas lépcsőnek.

 • cikk kép
  A kite-szörftől a pad thaiig, avagy a kémiát is lehet utálni

  Veszprém - Mindössze egyetlen évet dolgozott eredeti szakmájában, pedagógusként, egykori diákjai mégis a mai napig jól emlékeznek rá. Karizmatikus személyisége, elhivatottsága és az álmai azonban más utakra terelték. Ma minden veszprémi jól ismeri Mészáros Zoltánt, aki vendéglősként nemcsak a kulináris élvezetek jeles képviselője a városban, hanem a minőségi szórakoztatás kultikus figurája is.

 • cikk kép
  Öt év alatt 17 érem

  Világkupára és Európa-bajnokságra készül Oszkó Tibor. A Magyar Professzionális Erőemelő Kupán Egerben már arra kvalifikálta magát.

 • cikk kép
  Mádai Vivien szíve balatonfüredi maradt

  Mádai Vivient több műsorban és szerepben láthatjuk mostanában. Énekel, adást vezet, talk show-ban osztja meg tapasztalatait, és nem utolsósorban családanya. Vajon hogy csinálja?

 • cikk kép
  Megfontoltan válasszanak gyümölcsöt a cukorbetegek

  VESZPRÉM - A közelgő nyár kapcsán Vándorfi Győző főorvos elmondta, a cukorbetegségben szenvedők fogyaszthatják a gyümölcsöket, de fajtánként eltérő mértékben: szőlőt, szilvát és banánt magas cukortartalma miatt csak ritkán és kis mennyiségben.

 • cikk kép
  Sporttáplálkozás a luxus gasztronómia nyelvén (x)

  Gyakran kényszerülünk választani egészséges és finom között. De képzelj el egy ötcsillagos luxushotelt, ahol sport-dietetikus receptjei alapján készít gasztronómiai remekműveket a mesterséf. És most képzeld el, hogy ezek a tökéletesen komponált, művészien tálalt ételköltemények házhoz mennek...

 • cikk kép
  Összenőve a mobiloddal - Ezek a jelek utalnak függőségre

  A Phonebox felmérése szerint, ma Magyarországon, a felnőttek 80 százaléka rendelkezik okostelefonnal, legyen szó iPhone-ról, Androidos vagy egyéb, kevésbé ismert operációs rendszerrel felszerelt készülékről.

 • cikk kép
  Meddőség: egyre több párt érint?

  Magyarországon mintegy 150 ezer párt érint a meddőség problémája, tehát ma már minden ötödik-hatodik gyermektelen házastársi vagy élettársi kapcsolatban jelen van a probléma a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint.

 • cikk kép
  Már BL-győzelemről álmodik Mosonyi József

  Veszprém - Nem túlzás azt állítani, hogy ő az első magyar szpíker. Hangját minden veszprémi és magyar sportszerető jól ismeri.

 • cikk kép
  Párkapcsolatunkat is érdemes tréningezni

  Pápa – A Házasságedző-terem mentálhigiénés foglalkozásaira segítő szándékkal várják a minél jobb együttműködésre törekvő partnereket, jegyespárokat, házastársakat.

 • cikk kép
  Ha stroke-ra gyanakszunk - Tünetek és teendők, ha bajt észlelünk

  Május a stroke (és az ellene való küzdelem) hónapja, ezért összegyűjtöttük e súlyos betegség tüneteit és a teendőket.

 • cikk kép
  Test-lélek-szellem harmóniája - Francsics Judith a betegségek lelki hátteréről

  Korábbi írásainkban Francsics Judith a jósnő feladatáról beszélt, érintve a felelősséget a különböző élethelyzetben megrekedt emberek életét illetően, arról, kell tenni az egyénnek élete megváltoztatásáért. Most a betegségek lelki hátteréről lesz szó.

 • cikk kép
  Újságmintás körmök - Egyszerű és nagyon mutatós

  A szépségblogok és különböző képmegosztó portáloknak köszönhetően ma már rengeteg "saját kezűleg" trükköt találhatunk az interneten, manikűrökből is széles a választék. A legtöbbről persze kiderül, hogy valójában katasztrofális lesz a végeredmény. Ez az újságmintás körömdíszítés azonban biztosan beválik - megmutatom, hogyan csinálja!

 • cikk kép
  Időcsapda mindenhol - Lassításra, tudatosabb online jelenlétre ösztönöznek

  Lassíts! - dübörög a 21. századi ember fejében a bölcs intelem. Mindenki erre vágyik, de egyre nehezebb kivonni magunkat a határidők, feladatok, hírfolyamok szorításából. A fékezésben segít a magyarországi Slow Mozgalom, amelyhez tanácsért fordultunk: segítsenek lassítani!

 • cikk kép
  Az élete a fa - Antik bútorok bűvöletében

  VESZPRÉMFAJSZ - Vígh István asztalosmester 1964-ben született az erdélyi Szék településen. 25 éve él Veszprémfajszon és 1992 óta vállalkozó. Antik bútorok felújításával és faragott bútorok készítésével foglalkozik. A megye jó néhány templomában végzett felújítási munkálatokat, például a veszprémi Szent Margit-templom főbejárati kapuja és oldalsó ajtajai is őrzik a keze nyomát. Emellett a Veszprém Megyei Szintvizsga- és a Mestervizsga-bizottság elnöki tisztségét is betölti.

 • cikk kép
  A diétás bundáskenyér - Proteines French toast

  A fehérje port sokféleképpen használhatjuk ételek elkészítéséhez.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...